Een stralende glimlach is ons gezamenlijk doel!

Over OrthoMosa

Ortho Mosa praktijk voor orthodontie ligt op de Groene Loper in Maastricht, aan het Koningsplein. Er is voldoende parkeerplaats voor de praktijk en parallel aan de groene loper. Let alstublieft op; het is helaas betaald parkeren.

Elke patiënt kan bij ons rekenen op een professionele en persoonlijke behandeling. Onze praktijk kent geen lange wachttijden. U kunt bij ons meestal binnen een week terecht voor een afspraak.

  • Individuele aanpak

  • Behandelplan op maat

  • Meer tijd voor u en uw kind

Meld je aan

Meer over onze praktijk

Your Smile, Our dedication!

Het bereiken van een mooi maar ook blijvend functioneel resultaat is voor ons het allerbelangrijkste. Dat betekent dat er verder wordt gekeken dan het gebit. Ook het gezicht en profiel wordt meegenomen in de beoordeling.

Dat betekent het instellen van de juiste beet die zorgt voor de stabiliteit. Zo blijft de mooie Smile een leven lang bestaan. We willen een gezond stabiel gebit,  rekening houdend met meer dan alleen het gebit. Het harmonieus (Facial Driven Orthodontics) passen van het gebit in het gezicht met een stabiele beet en een gezond kaakgewricht, zonder dat de luchtweg wordt gecompromitteerd om zo de kans op klachten, waaronder mogelijk apneu, te voorkomen.